Magnetic.

Zowel bij het verzorgen van de handen, natuurlijke nagels als bij kunstnagels gebruik ik voornamelijk Magnetic producten, Magnetic is een Nederlands product en voldoet aan alle strenge Europese regels. Dit is voor zowel de klant als de nagelstyliste belangrijk voor de gezondheid.
In Magnetic producten zitten geen giftige stoffen zoals MMA die helaas in sommige nagelproducten van andere merken nog wel aanwezig zijn.
 
 
Certificering van Magnetic.
 
Eind 2012 heeft SGS het Franse instituut dat wereldwijd ISO-certificeringen doet – Magnetic Nail Design het ISO certificaat 22716: Good Manufacturing Practises for Cosmetic Industry toegekend: een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Magnetic als producent van nagelproducten. Binnen de “Europese Cosmetica Regulering” worden de eisen die aan producenten van cosmetica worden gesteld steeds zwaarder, niet alleen qua gebruik van veilige ingrediënten, maar vooral ook qua eisen gesteld aan het productieproces. “Good Manufactering Practises” ofwel “produceren volgens een verantwoorde, veilige en hygiënische methode” werd als extra vereiste toegevoegd aan de wetgeving en daar dient binnenkort iedere producent van cosmetica aan te voldoen: ook de leveranciers van kunstnagelproducten.
 
 
Magnetic heeft er zich de laatste jaren sterk voor gemaakt om aan alle eisen die aan de productie van cosmetica gesteld kunnen worden, te voldoen: een inspanning die eind 2012 beloond werd met een ISO-certificering. Magnetic is daarmee een van de weinige cosmetica-producerende bedrijven in Nederland die over dit certificaat beschikt en waarschijnlijk het eerste Europese bedrijf uit de nagelbranche dat deze status heeft verkregen. Een belangrijk winstpunt aangezien dit niet alleen belangrijk is om Magnetic in de Europese Markt verder te kunnen ontwikkelen, maar deze certificatie maakt het ook mogelijk buiten Europa de Magnetic producten te kunnen registreren en op de markt te kunnen brengen.