Nails ......

U komt voor uw eerste afspraak. 

Nadat we samen uw wensen hebben besproken begint de gekozen behandeling.

Technieken: 

Er zijn verschillende technieken zoals gel en acryl. Veel al werk ik met  een combinatie van meerdere producten.  Houdt u er rekening mee dat de gel of acryllaag gehecht is aan de natuurlijke nagel. De grootste FOUT die gemaakt wordt is dat men zelf de nagels gaat verwijderen door ze er zelf af te trekken met alle nare gevolgen van dien. Indien u niet langer kunstnagels wenst te dragen. Dan verwijder ik ze graag op  juiste wijze voor u, zodat de natuurlijke nagel in een goede conditie blijft.

Nabehandeling:

Na 2 a 3 behandelingen groeit de kunstnagel ongemerkt over in de natuurlijke nagel, met een verstevigend laagje eroverheen. Het is niet nodig om elke opvulbeurt de gehele kunstnagel te verwijderen. Sterker nog, dit is zeer slecht voor de natuurlijke nagelplaat!   Bij de nabehandeling worden uw nagels weer zo bijgewerkt zodat ze hun optimale stevigheid weer bereiken.

Opvul behandeling:

Een opvul behandeling is meestal rond de 3 a 4 weken, afhankelijk hoe de nagelconditie is en hoe klein of groot iemands nagelplaat is. U kunt bij deze behandeling telkens voor een ander eind resultaat kiezen. Geheel gelakt of een mooi versierde nailart. Er zijn talloze mogelijkheden ! 

In verband met de privacy wet vraag ik u ook een AVG formulier in te vullen die toestemming geeft dat ik een klantenkaart van u heb.

Mocht u nog iets willen weten, bel of mail gerust.